Jamarin esteetön terassiratkaisu sopii myös liikuntarajoitteisille

Jamar mahdollistaa turvallisen ja esteettömän liikkumisen kotona ja terassilla esimerkiksi pyörätuolia tai muita liikkumisen apuvälineitä käyttäville.

Esteettömyys helpottaa arjessa toimimista

Kaipaatko kotiisi esteetöntä liikkumista? Onko pihassasi portaita, jotka olisi parempi korvata luiskilla? Onko lumi esteenä liikkumiselle tai terassin käytölle talvella? Jamarin avulla esimerkiksi näihin arkea hankaloittaviin ongelmiin löydetään käytännölliset ja turvalliset ratkaisut.

Olemme toteuttaneet asiakkaidemme koteihin mm. esteettömän liikkumisen mahdollistavia pyörätuoliluiskia, kaiteita ja kävelytasoja. Toteutus lähtee aina asiakkaan tarpeista, jotta lopputulos on arjessa toimiva ja tarkoituksenmukainen.

Kaikki terassimme on mahdollista suunnitella esteettömiksi, jolloin niihin ei tule turhia kynnyksiä. Näin myös henkilöt, joille ulkona liikkuminen on haasteellista, voivat nauttia raittiista ilmasta ja pihan näkymistä helposti vaikka ympäri vuoden.

Jamar-terassit esittelyssä Apuväline 2015 -messuilla

Jamar Oy on mukana 5.–7.11.2015 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa järjestettävillä Apuväline 2015 -messuilla, joilla esitellään ratkaisuja liikuntarajoitteisten ja ikääntyneiden sujuvaan arkeen.

Tule messuille tutustumaan esteettömän liikkumisen mahdollistaviin terasseihimme ja muihin ratkaisuihimme! Löydät meidät osastolta 122. Tarjoamme kävijöille myös ilmaisen verenpaineen mittauksen oikealla Jamar-lasiterassilla.

Nähdään messuilla!