”Kaikille pystyy heittämään ylävitosia”

Oskari Sippola toimii Jamarilla Uudenmaan alueen myyntiedustajana, hänen vastuullaan ovat avo- ja lasiterassien myynti sekä suunnittelu. Oskari muistelee halunneensa töihin Jamarille, sillä tiesi pääsevänsä osaksi pientä mukavaa porukkaa ja saavansa osakseen paljon vastuuta ja vapautta toimia. ”Olen viihtynyt työssäni älyttömän hyvin! En ollut toiminut myyntityössä ennen Jamarille tuloani, mutta täällä olen ymmärtänyt myyntityön sopivan omalle luonteelleni todella hyvin. Kun solmin ensimmäisen kauppani, tunsin, että nyt teen oikeasti itselleni mieluista työtä.”

Oskari kertoo nauttivansa myyntityöstä, sillä pitää ihmisten kanssa toimimisesta. ”Totta kai rahakin motivoi aina kun kauppaa tulee. Sosiaalisena kaverina kuitenkin ihmisten kanssa toimiminen on itselleni se motivaattori, jonka vuoksi jaksan nousta joka aamu.”

Oskarin mukaan Jamarilla on loistava työilmapiiri. Hän kertoo tiedon liikkuvan johtoportaasta kentälle asti vaivattomasti: ”Jamarilla ei ole erikseen määriteltynä ’johto ja duunarit’. Täällä kaikki ovat samanarvoisia, kaikille pystyy heittämään ylävitosia.”

Jamar on vielä melko pieni firma, mutta Oskari näkee sen vahvuutena. ”Jamarilla on yhdessä tekemisen meininki, puhallamme kaikki yhteen hiileen ja yritämme yhdessä kasvattaa firmaa.”

Vaikka moni kammoaa pitkiä työpäiviä, Oskari sanoo nauttivansa työstään kesti päivä sitten 8 tai 12 tuntia. ”On totta, että työpäiväni saattavat välillä venyä lähes 12-tuntisiksi. Tämä on kuitenkin itselleni niin mieluista puuhaa, että pitkät päivät eivät haittaa.” Oskari kertoo saavansa virtaa tavatessaan asiakkaitaan: ”Asiakkaan kanssa yhdessä hänen toiveidensa mukaisen ratkaisun löytäminen auttaa jaksamaan ja tekee työstäni pitkien päivien arvoisen”.

Oskari Sippola
terassiasiantuntija