Terassiremontti talvella on kannattavaa – lue miksi!

Älä turhaan jää odottamaan kesää terassiremontin toteuttamiseksi. Kun toimitamme terassin kotiisi jo talvella, on sinulla kesällä aikaa keskittyä siitä nauttimiseen. Olipa kyseessä patio tai lasiterassi, se on yhtä lailla toteutettavissa talvella kuin kesälläkin.

Talvella terassiremontti on siistiä työtä

Terassiremontit on perinteisesti totuttu tekemään kesäaikaan, mikä onkin itse rakennettaessa yleensä ainoa vaihtoehto. Jamarin toimittamana terassihankinta on kuitenkin hyvin mahdollista toteuttaa myös talvella – ja itse asiassa se on jopa järkevämpää.

Asennuskalustollamme terassiremontti onnistuu yhtä luontevasti lumisena aikana kuin kesälläkin. Pitkälle kehitetyt tuotteemme varmistavat sen, ettei pakkasessa tarvitse kauan näperrellä, kun terassi on jo valmis.

Talvella myös piha säilyy kesärakentamista siistimmässä kunnossa. Nurmikko ja ympäristö eivät kärsi vaurioita, kun lumi ja jää suojaavat niitä, ja uudelle terassille ei asennusvaiheessa kantaudu kuraa eikä hiekkaa.

Terassin talvitoimitukset nopeasti ja edullisesti

Talvitoimituksena voidaan tehdä sekä avoterasseja että lasiterasseja. Lasiterassia on mahdollista käyttää jo talvellakin, joten senkään suhteen ei ole tarvetta jäädä odottelemaan seuraavaa kesää.

Talvikaudella terassin hankkiminen onnistuu yleensä nopeammin kuin kesäkaudella, sillä toimitusaikoja on saatavilla paremmin. Voit valita itsellesi parhaiten sopivan toimitusajan, eikä sitä tarvitse odotella kuukausitolkulla.

Yksi talvitoimituksen selkeistä eduista on myös sen edullisempi talvikampanjahinta. Toteutamme talven ajan terassitoimitukset talvikampanjahintaan eli hieman edullisemmin.

Varaa vaivaton terassiremontti

Kuten monissa muissakin asioissa, myös terassihommissa ennakointi on viisasta. Säästä pihaasi, kesälomaasi ja lompakkoasi ja varaa aika Jamarin vaivattomalle terassiremontille!

Olipa sinulla tarve patiolle, lasiterassille tai muulle terassiremonttille, ota yhteyttä. Kerromme, miten voimme olla avuksi.

» Kysy lisää ja pyydä tarjous