AVOTERASSIT

VIIHTYISÄ PAIKKA RUOKAILUUN JA VAPAA-AIKAAN

Jamar-terassit on yli kymmenen vuoden ajan toiminut tällä toimialalla. Kaikki on alun alkujaan lähtenyt pelkästään avoterassien rakentamisesta. Meille on siis erityisen tärkeää pitää tarjonnassamme terassit ja olla laadukkain toimija niiden rakentajana. Avoterassiemme hinnat alkavat 3000€ ylöspäin.

Tältä sivulta näet avoterassimallit ja hinnastot.

Galleria

Tutustu toteuttamiimme avoterasseihin ja hae inspiraatiota omalle pihallesi

Perustus ja runko

Laadukas terassi tarvitsee laadukkaan perustuksen. Valikoimaamme kuuluvat kestävät ja laadukkaat kierrepaalu- ja kevytperustukset.

Perustus_paalujpg

Kierrepaaluperustus

Maahan upotettavat kierrepaalut voidaan asentaa niin kesällä kuin talvellakin. Kierrepaaluperustus soveltuu esimerkiksi lasiterassin ja muiden raskaiden rakenteiden pohjaratkaisuksi.

Perustus_kevyt

Kevytperustus

Kevytperustus soveltuu pohjaratkaisuksi, jos suunnittelet avoterassia paikkaan, jossa maa ei roudi huomattavasti. Tämän perustustavan päälle ei voi tehdä lasiterassia tai muuta raskasta rakennetta.

Runkorakenteet

Terassiemme runkorakenteet ovat aina painekyllästettyä puutavaraa.

Tarpeen vaatiessa myös maatyöt onnistuvat puolestamme. Maa-aineksen ja rungon väliin asetamme maanrakennuskankaan estääksemme kasvuston kasvamisen terassille.

Pintalaudoitus

Avoterassi_painekyllästetty-2

Painekyllästetty pintalaudoitus

Painekyllästetty pintalaudoitus on tyylikäs ja ajaton ratkaisu. Tämä vaihtoehto on saatavilla joko ruskeana tai vihertävänä.

UPM ProFI Deck

Moderni ja fiksu valinta – kivipintaa muistuttava UPM ProFi Deck -komposiittiterassi tuo ulkotiloihin uutta tyyliä. Värivalikoiman seitsemän raikasta sävyä ovat saaneet innoituksensa Suomen luonnosta.

Avoterassi_lehtikuusi2

Lehtikuusi

Lehtikuusi on erinomainen terassimateriaali, jolta voi vaatia säänkestävyyttä ja korkeaa kosteudensietoa. Lehtikuusella on myös luontaiset kestopuuominaisuudet ja luonnonmateriaalina se on ekologinen ja turvallinen valinta terassimateriaaliksi.

Ota yhteyttä

Kaipaako kesäsi pidennystä? Pihasi piristystä? Ota yhteyttä meihin ja suunnittelemme juuri teille sopivan terassiratkaisun!

Puhelin ja huutomerkki

Jätä soittopyynto

Haluatko meidän ottavan teihin yhteyttä? Jätä soittopyyntö ja soitamme teille tuota pikaa.

Jätä soittopyyntö

Jätä soittopyyntö

Täytä ja lähetä alla oleva lomake niin otamme teihin yhteyttä pikimmiten! Soittopyyntö ei vielä sido teitä mihinkään, eikä yhteystietojasi luovuteta kolmansille osapuolille.
  • Kirjoita tähän, milloin voimme ottaa sinuun yhteyttä ja mahdolliset kysymykset.
Suunnittelu

Pyydä tarjous terassista

Millainen terassi sopisi sinun pihaasi? Pyydä ilmainen suunnittelu- ja kustannusarviokäynti.

Pyydä tarjous

Pyydä tarjous terassista

Millainen terassi sopisi sinun pihaasi? Pyydä ilmainen suunnittelu- ja kustannusarviokäynti jättämällä yhteystietosi alla olevaan lomakkeeseen.
Opas

Lataa maksuton terassiopas

Lataa maksuton terassiopas ja saa inspiraatiota omaa pihaasi varten.

Lataa terassiopas

Terassiremonttiopas

Täytä alla oleva lomake, niin saat oppaan sähköpostiisi. Oppaan lataaminen ei sido sinua mihinkään, eikä yhteystietojasi luovuteta kolmansille osapuolille.