LASITERASSI ON VIIHTYISÄ PAIKKA SÄÄLLÄ KUIN SÄÄLLÄ

Lasiterassin avulla laajennat kotisi neliöitä ja hyödynnät koko pihaa kätevämmin. Lasitettu terassi on myös hyvä tuulen- ja sateensuoja. Jamarin lasiterassit suunnitellaan yksilöllisesti asiakkaiden tarpeet ja toiveet huomioiden. Toteutamme terassiprojektin avaimet-käteen-palveluna mahdollisesta lupapalvelusta loppusiivoukseen.

Jamar-lasiterassit ovat laadukkaita ja aikaa kestäviä tiloja. Toteutamme lasiterassit liimapuurunkoisina tai alumiinirunkoisina. Ovimalleina meillä on pystypuitteellinen tai pystypuitteeton liukuovi. Lasiterassien lasikatolla käytämme 8 mm karkaistua turvalasia.

MIHIN KAIKKIALLE LASITERASSI SOPII?

Lasiterassi sopii kaikkialle. Laaja tuotevalikoimamme mahdollistaa lasitetun terassin toteutuksen, oli sitten kyseessä hirsitalo, moderni kivitalo tai perinteinen puutalo. Lasiterassi on myös mahdollista toteuttaa talosta erillisenä kokonaisuutena.

Tutustu lasiterassien runkomalleihin

Runkomallit

Tutustu erilaisiin ovimalleihin

Ovimallit

Tietoa lasikatosta

Lasikatto

Lasitettu terassi suojaa sääolosuhteilta ja antaa suojan kalusteille joka mahdollistaa sisätilamaisen sisustamisen. Terassilasit antavat myös turvalliset puitteet nukuttaa lapsia päiväunille tai nauttia aikuisen omasta rauhallisesta hetkestä. Terassi on mukava lisäolohuone, jossa viilenevistä illoista on ilo nauttia ystävien seurasta.

HAE INSPIRAATIOTA TERASSIOPPAISTAMME

Tästä oppaasta saat vinkkejä suunnitteluun ja pääset tutustumaan laajaan tuotevalikoimaamme.

Lataa Terassiopas

Inspiroidu ja hae ideoita toteutetuista terasseistamme.

Lataa Ideakuvasto

REFERENSSIKOHTEITA

ASIANTUNTIJAMME OVAT MUKANASI KAIKISSA VAIHEISSA, SUUNNITTELUSTA VALMIISEEN TERASSIIN.

  1. Maksuton suunnittelukäynti
  2. Ehdotusratkaisu
  3. Kiinteä hinta
  4. Terassitilaus
  5. Terassin asennus
  6. Valmis terassi

ASIAKKAIDEMME KOKEMUKSIA